Kvartettikonsertti

14. helmikuuta 2015 klo 19.00 Sibeliusmuseo, Turku

Perinteinen kvartettikonsertti ja jatkoklubi Portissa.

Jos rakastat kauniita sointuja ja elävää musiikkia, tiedämme sinulle sopivan tavan viettää ystävänpäivää, yksin tai yhdessä. Turun yliopiston kuoron laulajat sekä vierailevat tähdet muista kuoroista tarjoilevat kvartetteineen herkkupaloja a cappella –musiikin kaikissa väreissä ystävänpäivänä 14.2.2015 tunnelmallisessa Sibeliusmuseossa.

Jotta lauantai-iltanne olisi mahdollisimman nautinnollinen, tarjoamme lippuja sekä opiskelijaystävälliseen hintaan että sopivina paketteina kahdelle. Konsertin jälkeen pääset samalla lipulla myös jatkoklubille Porttiin, jossa laulu jatkuu rennommissa merkeissä.

Hinnasto:
Lippu 12 €, opiskelijalle 7 €
Pakettitarjous: 2 lippua = 18 €, opiskelijoille 10 €

Liput ennakkoon kuorolaisilta ja ovelta tuntia ennen.

Tervetuloa kevään monipuolisimpaan konserttiin!

Facebook-tapahtuma

Konsertin jälkeen iltaa jatketaan uudenlaisella Kvartettiklubilla anniskeluravintola Portissa, jossa laulut jatkuvat rennommissa merkeissä ja lavalle nousee jopa kuoron oma bändi.

Pääsyliput 2 €, liput ja kuohuviinit kahdelle 7 €. Ovet aukeavat klo 21, ohjelma alkaa klo 22.

Facebook-tapahtuma